fbpx

Venčanje u Restoranu “Tri šešira” u srcu Skadarske ulice

Objavio Dragan Marić

bavim se fotografijom više od 20 godina, digitalnom fotografijom sam počeo da se bavim još 2003 godine kada sam kupio svoj prvi digitalni foto aparat i instalirao Photoshop na računaru

November 1, 2023

Kada se spoji ljubav u jednom od najlepših gradova, i želja da se venčanje učini posebnim, magija se dešava. Imali smo čast i privilegiju da zabeležimo jednu takvu bajkovitu priču, venčanje u restoranu “Tri šešira” u Skadarskoj ulici u Beogradu.

Beograd, grad sa svojom jedinstvenom istorijom i šarmom, često je izbor zaljubljenih parova za svoj poseban dan. Mladenci, Mina i Igor, nisu bili izuzetak. Odlučili su se da svoju ljubavnu priču ispričaju u srcu Skadarlije, okruženi kamenim kaldrmama i starim šarmom ovog čarobnog mesta.

Naša ekipa fotografa imala je čast da bude deo ove priče. Restoran “Tri šešira” je bio savršen izbor za ovu svečanost. Sa tradicionalnom srpskom muzikom, gosti su uživali u ukusnim jelima i nezaboravnoj atmosferi.

Iskoristili smo priliku da sa starim autom koji je dovezao mladence do ove bajkovite ulice napravimo seriju fotografija koje su sa ovakvih okruženjem morale odišu toplinom i ljubavlju.

Ovaj blog post je samo mali deo priče koju smo zabeležili tog dana. Fotografije govore mnogo više od reči, a mi smo srećni što smo deo ove priče.

Ako i vi sanjate o tome da vaše venčanje bude nešto posebno, razmislite o Beogradu, Skadarliji i restoranu “Tri šešira”. Ako želite da vaša ljubavna priča bude zabeležena na nezaboravan način, kontaktirajte nas danas. Vaša priča čeka da bude ispričana.

Kontaktirajte nas da rezervišete svoj datum i zajedno stvorimo magiju na vašem venčanju.

Ako Vam se dopadaju naši radovi …

… budite slobodni i kontaktirajte nas za sve Vaše proslave venčanja, rođendana korporativne proslave ili seminara …

Pregledaj još fotografija i videa koje smo radili …

Venčanje Vila Jugovo S Smederevo

Venčanje Vila Jugovo S Smederevo

Imali privilegiju da u predivnom ambijentu pored Dunava u Vili Jugovo S u Smederevu fotografišemo naše sjajne mladence...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.