fbpx

Snimanje venčanja, 18-tog rođendana …

Snimanje venčanja

snimanja mladenaca tokom vencanja

Kada planirate venčanje uvek vodite računa o puno detalja, aranžmana, venčanica, dekoracija restorana ali jedna jako važna stvar je i video snimanje venčanja jer ipak nakon svega ostaje jedino taj svadbeni video koji će Vas celog života podsećati na taj poseban dan.

Svadbeni video je jedna od najlepših uspomena kojoj ćete se uvek vraćati i sa velikim uzbuđenjem gledati, zato je važno da pronađete odličnog snimatelja koji će zabeležiti vaše najintimnije uspomene i napraviti kvalitetan video sa venčanja koji će i nakon puno godina biti Vam drago da pogledate.

Ako je video sa venčanja loš (kamerman nije obraćao pažnju na detalje nije pratio tok venčanja, trudio se samo da napravi što vise sati video snimaka i sl.) kako se to u većini slučajeva događa nažalost, verovatno taj video neće biti rado gledan više puta. Zato se trudimo da ponudimo nešto novo tj dva do tri sata (najviše četri sata ukoliko insistirate) montiranog materijala (nama je za to potrebno bar 6 sati snimljenog materijala) sa svadbenog veselja kako bi ste uvek uživali i pogledali. Kao što su i filmovi u toj nekoj dužini uprvo iz razloga da možete pogledati sve od jednom i uživati u tome. Mi ne želimo da preskačete delove sopstvenog videa da bi došli do zanimljivih trenutaka, već želimo da ga odgledate u dahu i sa istim uzbuđenjem kao da se dešava upravo sada. Upravo iz tog razloga mi želimo da Vam ponudimo moderniji pristup snimanju venčanja gde se primenjuju filmske tehnika tokom snimanja i montiranja Vašeg svadbenog dana.

Kako snimamo Vaše venčanje

Vaše venčanje je uvek za nas novi izazov i svakom venčanju pristupamo sa posebnom pažnjom i planiranjem.

Ne volimo šablone i da smo samo neko ko svo vreme samo drži kameru u nekom pravcu, za nas je Vaša svadba jedinstveni događaj upravo kao što je to i za Vas.

Zato nam je jako važno i pre venčanja praktikujemo da se upoznamo sa Vama razmotrimo sve Vaše ideje i zamisli, ako treba i da ponudimo neki predlog kako bi svadbeni video predstavljao jedinstveno svedočanstvo Vašeg najbitnijeg dana u životu. Volimo da kažemo da za nas ne bi smelo da bude iznenađenja jer mi želimo da ta iznenađenja najbolje sačuvamo jer su u tim trenucima najbolje i najiskrenije emocije koje želimo da imamo u Vašem video snimku venčanja.

jedan od primera našeg snimanje venčanja

jedan od primera našeg snimanje 18-tog rođendana

Zašto nas odabrati za snimanje Vaše proslave

Snimanje venčanja (18-tog rođendana ili druge proslave) ispratimo u celosti tog dana, uz Vas smo tokom celog dana da zabeležimo bitne trenutke i emocije.

Snimamo u FullHD rezoluciji ili ako želite možemo i u 4k rezoluciji da zabeležimo Vaše venčanje.

Važno je da naglasimo da ne koristimo klasične video kamere za snimanje Vaše proslave već za to koristimo najmodernije mirrorless aparate sa različitim objektivima kako bi dobili što kvalitetniju sliku za Vaš smart TV velike dijagonale da bi slika i na njemu bila izvrsna. Takođe za ove aparate koristimo i visoko kvalitetne stabilizatore tako da je video snimak uvek ‚‚miran‚‚ bez naglih pokreta tj plivajući filmski kadrovi za Vaš video snimak.

Video spot sa venčanja (wedding story)

Wedding story ili kratka video forma sa Vašeg venčanja je nešto na šta smo jako ponosni i uvek dajemo sve od sebe da ovo izgleda fenomenalno. Ovo je odlična forma jer je dužine od 3-5 minuta i jako je pogodna da je podelite i na društvenim mrežama ili na YouTube tako da možete svima da pokažete svoj dan venčanja.

Ovo je zapravo najkraći video snimak tj najbolji momenti Vaše svadbe neko ih još i zove best of wedding odnosno celokupno venčanje spakovano u par minuta (primer kako radimo wedding story možete pogledati na snimku pored teksta).

Najbolje je ako se dogovorimo i ako imate vremena da se naprave dodatni snimci na nekoj lepoj lokaciji i da napravimo priču od ovog videa da izgleda kao prava filmska priča Vašeg venčanja.

jedan od primera našeg snimanje svadbenog spota

jedan od primera našeg snimanje krštenja

Kakav video venčanja isporučujemo

Snimljeni video materijal isporučujemo na USB fleš memoriji u mp4 formatu koji je pogodan za reprodukciju na TV i na računarima i drugim uređajima.

Vodimo računa da ne preteramo sa dužinom trajanja Vaših snimaka venčanja, jer želimo da uživate tokom gledanja. Svakako napravimo nekoliko sati snimanja ali se trudimo da montažom dođemo 2-3h (najviše 4h). Međutim stariji vole da pogledaju malo dužu verziju od po nekoliko sati, dok je sada trend i mladi mnogo više vole video snimak od 2-3 h. Zato nam je jako važno da se dogovorimo koji tip montaže želite jer prilikom snimanja ukoliko želite kraću verziju snimamo na drugačiji naćin.

Svakako naš cilj je da uživate zauvek u gledanju Vašeg venčanja. Ipak na kraju jedino je ovaj video snimak nešto što Vas zauvek podseća na ovaj prelepi događaj, zato vodite računa kome poveravate ovaj zadatak da se kasnije ne kajete zbog lošeg snimka. Ne gledajte samo na cenu usluge koju Vam ponude već na kvalitet, kažu stariji da je trenutna sreća zbog niske cene dugo kajanje zbog lošeg kvaliteta.

Hoćemo li da napravimo nezaboravan video Vašeg venčanja

Ukoliko želite da nam poverite ovaj jako važan zadatak da zabeležimo sve važne trenutke sa Vašeg venčanja, 18-tog rođendana krštenja i sl. javite nam se da se o svemu dogovorimo i porazgovaramo o najboljim opcijama za Vas.

Snimanje venčanja dronom

Snimanje dronom venčanja pristupamo na nešto drugačiji način tj imamo posebno obučenu osobu koja je celog dana zaduđena samo za letelicu tako da je u mogućnosti da zabeleži sve važne trenutke iz vazduha a ne kao što većina kolega nažalost radi ponudi Vam i dron u ponudi a ustvari polete jedno ili dva puta tokom celog dana i to kada kamerman spusti kameru i uzme da napravi jedan prazan kadar (kadar koji ne hvata važne trenutke već samo panoramu).

Šta kažu za naš rad mladenci – slavljenici?

Foto Tag Studio
5.0
Based on 9 reviews
powered by Google
Milena VasicMilena Vasic
18:40 25 Jul 23
Хвала Драгану и његовом тиму пре свега на професионалности и тачности, а касније и на брзини и квалитету рада. Веома смо задовољни, што значи да ћемо и убудуће сарађивати кад год се за то укаже прилика. Топло препоручујем свима!!
Ana DjuricAna Djuric
20:43 13 Feb 23
За сваку препоруку!!!
Marija DespotovicMarija Despotovic
11:09 22 May 22
dacana90dacana90
09:04 22 May 22
Jelena CarevićJelena Carević
12:18 10 May 22
Да је пожар, прво бих сачувао слике! Прелепе фотографије направљене захваљујући Таг Студио-у се чувају за сва времена и приказују се свима. Искрене препоруке. Ко ангажује Таг Студио за прославу, фотографисање или снимање сигурно неће погрешити.
Kristina PetkovicKristina Petkovic
17:08 21 Apr 22
Ако желите да ваше фотографисање буде пријатно и забавно искуство, то је загарантовано у Таг фото студију! Све препоруке за фотографа и лепе фотографије су свакако ту!
Jovana DjokicJovana Djokic
10:02 01 Mar 22
Остварили су одличну сарадњу. Слике су испале прелепе!😍 Сваки важан тренутак прославе је ухваћен!😍 5+
js_loader

Snimanje venčanja (rođendana) cena

Cena snimanja Vašeg venčanja ili 18-tog rođendana formirali smo tri paketa kako bi Vam što lakše predstavili sve naše usluge. Takođe ove pakete takođe možete iskoristiti i za snimanje 18- tog rođendana ali i ako organizujete krštenje svom detetu i sl.

Pored video snimanja Vaših proslava radimo i fotografisanje proslava tako da možete nas angažovati i ako Vam je potrebno fotografisanje pogledajte ovde.

Pogledajte naše pakete, kontaktirajte nas i rezervišite svoj termin na vreme. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti sve potrebne informacije.

 

* ukoliko želite da neke dodatne usluge dodate u odabrani paket samo nas kontaktirajte i napravićemo najbolju ponudu za Vas

* cene važe za snimanje na teritoriji centralne Srbije, Kruševca, Jagodine, Paraćina, Aleksinca, Niša, Ćuprije, Despotovca, za snimanje u Beogradu ili nekom drugom gradu koji je udaljen više od 100km troškovi puta se dodatno naplaćuju.

* snimanje u inostranstvu je 80% od navedene cene zbog troškova osiguranja opreme, dnevnice i honorari ljudi koji su angažovani na više dana, + troškovi prevoza i smeštaja.

* Rok isporuke video materijala je od 15 do 25 dana.

Planirate proslavu tu smo da je sačuvamo od zaborava …