fbpx

Potreban Vam je kvalitetan video materijal

Radimo za Vas video snimanje

venčanja, rođendana ...

snimanje mladenaca na vencanju ilustracija

Organizujete proslavu povodom venčanja ili svog 18-tog rođendana predlažemo Vam da napravite dobar izbor ko će biti zadužen da sačuva uspomenu na taj dan.

Kvalitetnim video snimcima poput pravog filma sačuvaćemo Vašu uspomenu na taj dan.

događaje stručne skupove

fotografisanje dogadjaja

Bilo da organizujete neki stručni skup, konferenciju, seminar, ili događaj jako je važno da imate video snimke tih aktivnosti kako da pokažete onima koji možda nisu mogli da posete tako i zbog prezentovanja Vaših aktivnosti i sl.

snimanje dronom ...

usluzno snimanje dronom

Snimci napravljeni letelicom iz vazduha uvek daju dodni kvalitet i vrednost Vašem video materijalu.

Radimo video snimanje dronom na teritoriji cele Srbije, kako snimanje dronom za potrebe privrede tako i uslužno snimanje za sve koji žele da snimaju Vama bitnih događaja i imovine objekata …

promocije na društvenim mrežama

video materijal za promociju na drustvenim mrezama

Ukoliko imate za svoj brend ili proizvod nalog na nekoj od društvenih mreža video materijal je nešto što je sada neophodno da delite na tim mrežama.

Kažu da je drugi najveći pretraživač nakon Google Youtube zato je neophodno da imate kvalitetne video materijala na svim ovim mrežama za Vaš kvalitetan nastup

muzičkih spotova covera

ilustracija snimanja muzickih bendova

Živimo u digitalnom dobu i ako želite da promovišete svoj bend ili sebe na društvenim mrežama i YouTube na pravi način i istaknete svoj kvalitet, najbolje je da snimanje covera prepustite nama.

Na kojim lokacijama pružate usluge video snimanja?

Zbog naše lokacije najčešće radimo video snimanje na području centralne Srbije, kao što je Kuruševac, Kopaonik, Paraćin, Ćuprija, Jagodina, Svilajnac ali smo često radili i za klijente u Nišu, Beogradu ..

Budite slobodni i kontaktirajte nas rado će mo Vam odgovoriti i predstaviti našu ponudu za kvalitetne video snimke.

Potrebno Vam je snimanje kontaktirajte nas …