fbpx

Fotografisanje Vaših proizvoda, modela, fotografisanje za društvene mreže …

Fotografisanje Vaših proizvoda

Ljudi su vizuelna bića, pa je logično da će prava fotografija privući više pažnje nego tekstualni sadržaj. Zato je potrebna kvalititna fotografija Vašeg proizvoda, za promociju na Vašem web sajtu ili na društvenim mrežama, zato ako Vam je potrebno:

  • fotografisanje proizvoda,
  • fotografisanje modela,
  • fotografisanje poslovnih portreta,
  • fotografisanje hrane za restorane i hotele,
  • fotografisanje apartmana i enterijera

 

 

Zašto nas odabrati za fotografisanje Vaših proizvoda

Kada kažemo “kvalitetna fotografija” ne bi smeli da razmišljamo samo na tehničke specifikacije fotografije (rezoluciju fotografije, ugao fotografisanja i sl) svaki bolji telefon je opremljen kamerom koja može da napravi fotografiju u dovoljno visokoj rezoluciji za korišćenje. Ali kvalitet fotografije uključuje i druge elemente poput kompozicije fotografije, boja, kontrasta, senke, fokus fotografije, i sl.

  • svakom proizvodu pristupamo sa posebnom pažnjom i tražimo najbolje rešenje za fotografisanje
  • trudimo se da fotografije isprate Vaš brend i poruku koju želite da prenesete
  • postprodukciju radimo svih fotografija u skladu sa Vašim vizuelnim stilom
  • ….

Fotografisanje modela

Fotografisanje modela podrazumeva pored portretne footografije modela i fotografisanje odeće, obuće i modnih detalja na modelu i sl. Fotografisanje modela najčešće radimo na terenu (u zavisnosti od Vašeg brenda i Vaše poruke koju želite da prenesete) tako da to može da bude ili na javnim lokacijama (ulice, parkovi, apartmani i sl) ili i studijsko fotografisanje gde je potrebno da pozadina bude jednobojna ili pak da se postavi posebna scenografija u studiju.

Takođe ako želite kvalitetne fotografije za Vaš nastup na društvenim mrežama uvek smo na raspolaganju za saradnju sa Vama.

Sve fotografije dostavljamo editovane u photoshopu tako da su odmah spremne za upotrebu na društvenim mrežama ili na web sajtu, za štampu i sl…

Cena fotografisanja modela?

Kod formiranja cene za fotografisanje modela mogu da utiču jako puno parametara kao na primer da li je potrebna posebna scenografija, da li je studijsko ili fotografisanje na terenu koja vrsta postprodukcije fotografije je potrebna i sl sve ove stvari mogu jako puno da utiču na cenu fotografisanja modela.

Zato uvek cenu formiramo na osnovu vremena provedenog na ovom poslu tj naplaćujemom po satu jer mislimo da je ovo naj prigodniji način da se cena formira cena fotografisanja modela.

Potreban Vam je fotograf