fbpx

Fotografisanje svih poslovnih događaja, seminara, konferencija, proslava …

Event fotograf za Vašu firmu

Usluge fotografisanja poslovnih događaja je namenjena svim firmama koje žele da sačuvaju uspomenu kroz fotografije. Radimo fotografisanje poslovnih seminara konferencija stručnih skupova ali i razne poslovne proslave promocije sajmove i sl.

Sve fotografije obrađujemo kroz odgovarajuće programe za obradu tako da na kraju dobijete maksimalni kvalitet. Od nas dobijete fotografije kao gotov proizvod koji odmah možete da koristite za sve Vaše markentiške aktivnosti kao i za kataloge, brošure, web sajt, društvene mreže i sl.

Zašto nama ukazati poverenje

  • u našem timu imamo tri fotografa koji mogu da pokriju i veće skupove seminare tako da neće propustiti ništa važno
  • uvek smo sat vremena pre događaja na zakazanom mestu kako bi smo sve testirali i Vi bili sigurni da nećemo zakasniti
  • moguće odmah na terenu pripremiti i određen broj fotografija za medije i sl
  • sve fotografije dobijete u elektronskom formatu u punoj rezoluciji
  • radimo softversku obradu fotografija da izvučemo najbolje od fotografija
  • ….

Kako mi radimo fotografisanje seminara, kongresa, događaja …

Radimo dokumentarnu fotografiju, što znači da pratimo kompletan događaj i kroz fotografije trudimo se da ispratimo svaki segment tog poslovnog događaja.

Uvek smo bar pola sata do sat vremena pre početka kako bi smo sve testirali i isprobali.

Sve fotografije prolaze kroz osnovnu obradu i tako obrađene se isporučuju klijentu. Pošto se trudimo da sve fotografije softverski obradimo i izvučemo maksimum iz svake fotografije obrada fotografija može da traje 1-3 dana u zavisnosti od količine nastalih fotografija. Ono što je važno da uvek ostavljamo mogućnost da neki broj fotografija isporučimo i odmah na samom događaju ako su Vam potrebno zbog medija ali i za objavu na društvenim mrežama i sl. 

Fotografije isporučujemo preko google diska ili nekog drugog sistema za raznemu fajlova. Fotografije može koristiti na web sajtu, društvenim i poslovnim mrežama ili ih izraditi u foto radnji jer sve fotografije isporučujemo u punoj rezoluciji.

Gde nas možete angažovati za Vaš događaj?

Obzirom da je naš tim fotografa iz centralne Srbije najčešće radimo sa klijentima kojima je potrebno fotografisanje na Kopaoniku, Kruševcu, Paraćinu, Nišu, Jagodini. Vrnjačkoj banji ili sličnim gradovima jer je sve to to do nekih sat vremena od nas i ne naplaćujemo troškove transporta.

Tako da ako Vam je potreban fotograf za konferenciju ili seminar u Vrnjačkoj banji Kopaoniku ili drugim gore pomenutim mestima slobodno nas kontaktirajte. Naravno ukoliko su Vam potrebni fotografi i za druge gradove u Srbiji javite nam se biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo našu ponudu.

otvaranje novog servisnog centra

Nešto od fotografija koje smo radili za naše klijente

Šta kažu klijenti o nama na Googlu?

Foto Tag Studio
5.0
Based on 9 reviews
powered by Google
Milena VasicMilena Vasic
18:40 25 Jul 23
Хвала Драгану и његовом тиму пре свега на професионалности и тачности, а касније и на брзини и квалитету рада. Веома смо задовољни, што значи да ћемо и убудуће сарађивати кад год се за то укаже прилика. Топло препоручујем свима!!
Ana DjuricAna Djuric
20:43 13 Feb 23
За сваку препоруку!!!
Marija DespotovicMarija Despotovic
11:09 22 May 22
dacana90dacana90
09:04 22 May 22
Jelena CarevićJelena Carević
12:18 10 May 22
Да је пожар, прво бих сачувао слике! Прелепе фотографије направљене захваљујући Таг Студио-у се чувају за сва времена и приказују се свима. Искрене препоруке. Ко ангажује Таг Студио за прославу, фотографисање или снимање сигурно неће погрешити.
Kristina PetkovicKristina Petkovic
17:08 21 Apr 22
Ако желите да ваше фотографисање буде пријатно и забавно искуство, то је загарантовано у Таг фото студију! Све препоруке за фотографа и лепе фотографије су свакако ту!
Jovana DjokicJovana Djokic
10:02 01 Mar 22
Остварили су одличну сарадњу. Слике су испале прелепе!😍 Сваки важан тренутак прославе је ухваћен!😍 5+
js_loader

Cena fotografa za događaje, seminare konferencije …

Kada govorimo o ceni fotografa za događaje tj konferencije, seminare stučne skupove i sl u ponudi imamo tri paketa za fotografisanje.

Pored fotografisanja Vaših korporativnih događaja radimo i video snimanje tako da možete nas angažovati i ako Vam je potrebno video snimanje.

Pogledajte naše pakete, kontaktirajte nas i rezervišite svoj termin na vreme. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti sve potrebne informacije oko cene event fotografa.

* ukoliko želite da neke dodatne usluge ubacite u odabrani paket samo nas kontaktirajte i napravićemo najbolju ponudu za Vas

Vaša kompanija organizuje event i potreban Vam je fotograf