Potreban je fotograf za venčanja ili drugih Vama dragih događaja

BlackFriday AKCIJA i do - 50 % popusta

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Fotograf za venčanje ili rođendana

Usluge fotografisanja Vama važnih proslava su najteži zadaci u našem poslu ali i najdraže. Najteže jer uvek dajemo sve od sebe da imamo drugačiji pristup i nedozvoljavamo da propustimo zanimljive trenutke.

Nama ste Vi najvažniji na Vašem venčanju ne Vaši gosti i da njima prodamo što više fotografija (kao što nažalost je čest slučaj kod nametnutih fotografa). Radimo takozvanu dokumentarnu fotografiju sa Vaše proslave tako da se trdumo da zabeležimo što iskrenije emocije spontane fotografije koje su uvek najkvalitetnijei gde dolazi do izražaja iskrena emocija na tom divnom danu za Vas i Vašu porodicu.

Prewedding ili fotografisanje mladenaca pre ili nakon venčanja je nešto čemu takođe pridajemo veliku pažnju jer želimo da Vam ovaj period sačuvamo na pravi način. Zato je jako važno isplanirate neko dodatno vreme za preweding fotografisanje na nekoj odabranoj lokaciji.

Zašto nas odabrati za fotografisanje Vaše proslave

 • fotograf za venčanje mora biti u potpunosti predan Vama i prati Vas tog dana da bi zabeležio sve spontane trenutke
 • sa Vama smo od rane zore sa početkom Vaše pripreme
 • pravimo detaljan dogovor sa Vama i sve Vaše zahteve
 • fotografisanje i nakon venčanja u dogovoru sa Vama na određenoj lokaciji po Vašem izboru prewedding fotografisanje
 • radimo photobook-ove visoko kvalitetna štampana foto knjiga sa najlepšim fotografijama
 • pričamo priču kroz Vaše fotografije
 • sve fotografije dobijete u elektronskom formatu u punoj rezoluciji
 • ne uslovljavamo Vas da morate kupiti određeni broj fotografija od nas
 • radimo obradu fotografija da izvučemo najbolje od Vaših fotografija
 • ….

Kako mi radimo fotografisanje venčanja

Radimo dokumentarnu fotografiju, što znači da smo sve vreme uz Vas i trudimo se da neprimetno uhvatimo neprocenljive iskrene emocije, zato nam je potrebna i Vaša saradnja zato insistiramo da održimo bar dva sastanaka sa Vama i da se o svemu detaljno dogovorimo i upoznamo. Volimo spontanu fotografiju to su uvek najlepše fotografije jer je mnogima neprijatno kada trebaju da se ‚‚nameste‚‚ za fotografisanje zato dajemo sve od sebe da budemo diskretni ali da zabeležimo spontane emocije.

Važno nam je da posle par godina kada pogledate fotografije one Vam izazovu pozitivne emocije. Ipak je to jedino što Vam nakon tog dana pored Vasih uspomena ostaje u fizičkom smislu zato je važno ko je footograf na Vašem venčanju ne zbog fotografa već zbog Vaših fotografija koje ostaju zauvek.

Najbolji fotografi za venčanja?

Najbolji fotografi za venčanja su fotografi oni za koje se Vi odllučite. Ne dozvolite da Vam neko nametne fotografe. Pogledajte detaljno rad fotografa i njegov stil ukoliko Vam se to dopadne onda dogovorite sastanak i dogovorite se o svim detaljnima.

Ne dozvolite da Vam samo cena fotografa bude glavna vodilja u odluci ipak su fotografije sa venčanja nešto što zauvek ostaje kao draga uspomena na taj dan.

Gde radite fotografisanje?

Lokacija fotografisanja Vaše proslave za nas zaista nije problem i radimo bukvalno na teritoriji cele Srbije.

Najčešće radimo na teritoriji centralne Srbije tako da ako Vam je potreban fotograf venčanja u Kruševcu, Paraćinu, Ćupriji, Despotovcu, Jagodini, Aleksincu tu smo za Vas.

Radimo i kao fotograf venčanja u Nišu i kao fotograf venčanja u Beogradu samo su cene nešto malo uvećane za troškove puta naše ekipe.

Takođe radimo fotografisanje i u inostranstvu za sve naše ljude koji tamo žive (Nemačka, Austrija, Slovenija, Švajcarska … )

Photobook venčanja

Foto knjiga (photobook) je zapravo visoko kvalitetna štampana knjiga sa Vašim najboljim fotografijama. (pogledajte video pored kako izgleda jedan od naših photobook-ova)

Mogućnost štampe preko cele strane daje jako lep prikaz kao i kombinacija više fotografija po jednoj strani daje kolažni način prikaza.

Ako se dogovorimo da radimo i photobook za to je najbolje uraditi i dodatni set fotografija nakoliko dana pre ili nakon venčanja (rođendana) na nekoj lepoj lokaciji kako bi smo imali što veći izbor fotografija da stavimo u photobook, najćešće ide od 100-150 fotografija u jednom photobook-u i broj fotografija tj strana dogovaramo sa mladencima ili slavljenicima.

Postoji nekoliko dimenzija ovih photobook-ova kao na primer 20x20cm, 20x30cm, 30x30cm, 30x40cm i zavise od samog modela photobook-a.

 

Šta kažu za nas naši mladenci slavljenici?

Divim se momcima koliko su imali strpljenja i koliko su sebe dali tog dana, sa fotografijama sam ODUŠEVLJENA

Aleksandra. M

Zaista najiskrenije preporuke. Svi u timu su jako ljubazni i zaista su uradili prelepe fotografije.

Katarina i Marko

i posle par godina od mog 18. rođendana često se vratim da prelistam fotografije koje me podsete na taj dan …. moja preporuka

Jovana00

Hvala puno na strpljenju, trudu i prelepim slikama! divna uspomena! Nadam se da cemo opet saradjivati ponovo!

Milica R

Cena fotografa za venčanje, rođendana

Kada govorimo o ceni fotografa za venčanje ili 18-tog rođendana u ponudi imamo tri paketa za fotografisanje venčanja ali ove pakete takođe možete iskoristiti i za fotografisanje 18- tog rođendana ali i ako organizujete krštenje svom detetu.

Pored fotografisanja Vaših proslava radimo i video snimanje proslava tako da možete nas angažovati i ako Vam je potrebno video snimanje pogledajte ovde.

Pogledajte naše pakete, kontaktirajte nas i rezervišite svoj termin na vreme. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pružiti sve potrebne informacije oko cena fotografa za venčanje.

BlackFriday akcija samo od 23. novembra do 27. novembra popust na pakete

 • – 25 % za osnovni paket
 • – 35 % za plus paket
 • – 50 % za premium paket

popust važi na cene koje su u tabeli ispod

 

* znamo koliko Vam je bitno da podelite sa Vama najdražih fotografije sa proslave zato u svim paketima je uključeno i 20 obradjenih fotografija u roku od 24h nakon proslave da možete podeliti na društvenim mrežama i Vama dragim osobama

* ukoliko želite da neke dodatne usluge ubacite u odabrani paket samo nas kontaktirajte i napravićemo najbolju ponudu za Vas

* cene važe za snimanje na teritoriji centralne Srbije, Kruševca, Jagodine, Paraćina, Aleksinca, Niša, Ćuprije, Despotovca, za snimanje u Beogradu ili nekom drugom gradu koji je udaljen više od 100km troškovi puta se dodatno naplaćuju.

* snimanje u inostranstvu je 60% od navedene cene zbog troškova osiguranja opreme, dnevnice i honorari ljudi zbog angažamana na više dana.

* Rok isporuke fotografije je od 5 do 10 dana (izuzev za štampu photobook-a za kog je rok isporuke 45 dana zbog štampe pripreme i sl).

Planirate proslavu potreban Vam je fotograf