fbpx

Venčanje u Vinariji Jovac

mladenci u vinogradu fotografija iz vazduha

Objavio Dragan Marić

bavim se fotografijom više od 20 godina, digitalnom fotografijom sam počeo da se bavim još 2003 godine kada sam kupio svoj prvi digitalni foto aparat i instalirao Photoshop na računaru

October 22, 2023

Nedavno smo imali čast da budemo deo posebnog dana mladenaca iz Ćuprije, koji su izabrali predivnu Vinariju Jovac kao svoju lokaciju za venčanje. Ovaj blog post je posvećen njihovoj priči, uz fotografije koje su zabeležile svaki čaroban trenutak.

Otkrijte kako smo zajedno sa mladencima stvorili nadamo se nezaboravne trenutke i večno sećanje na njihovu ljubav. Vinarija Jovac postala je poprište za jednu od najlepših priča koje smo ikada zabeležili, i sa velikim zadovoljstvom delimo te trenutke sa vama.

Nakon ceremonije, istraživali smo vinariju i okolinu kako bismo zabeležili trenutke sreće i ljubavi mladenaca. Vinarija Jovac pružila je beskrajne mogućnosti za fotografije koje će se čuvati zauvek.

Hvala što ste podelili svoju priču s nama. Venčanja su posebni trenuci u životu i radujemo se što smo bili deo vaše bajke.

Ako Vam se dopadaju naši radovi …

… budite slobodni i kontaktirajte nas za sve Vaše proslave venčanja, rođendana korporativne proslave ili seminara …

Pregledaj još fotografija i videa koje smo radili …

Snimanje 18-tog rođendana

Pored fotografisanja 18-tog rođendana Petra u Kruševcu u restoranu Lazarev Dvor radili smo i video snimanje. Sa ovim...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.