fbpx

Predivno Venčanje u Nišu: Crkva Sv. Pantelejmona i Dolina Mira

Objavio Dragan Marić

bavim se fotografijom više od 20 godina, digitalnom fotografijom sam počeo da se bavim još 2003 godine kada sam kupio svoj prvi digitalni foto aparat i instalirao Photoshop na računaru

July 9, 2024

Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo neke od najlepših trenutaka sa venčanja koje smo nedavno fotografisali u Nišu. Mladenci Tanja i Vladimir su svoj poseban dan započeli u Crkvi Sv. Pantelejmona, a proslavu su nastavili u predivnom ambijentu Dolina Mira, pokraj Nišave.

Proslava u Dolini Mira

Nakon ceremonije u crkvi, proslava je nastavljena u Dolini Mira, koja se nalazi pored reke Nišave. Ovaj ambijent je bio savršen za romantične i prirodne fotografije. Mladenci su uživali u prelepom pogledu na reku i okolnu prirodu, dok su gosti slavili na svežem vazduhu. Svaka fotografija zrači radošću i ljubavlju.

Bilo je pravo zadovoljstvo biti deo ovog posebnog dana i zabeležiti sve te nezaboravne trenutke. Od prvog pogleda mladenaca do poslednjeg plesa na proslavi, svaka fotografija priča svoju jedinstvenu priču. Srećni smo što smo mogli da doprinesemo stvaranju uspomena koje će mladenci čuvati zauvek.

Ako i vi želite da vaš poseban dan bude zabeležen na ovako divan način, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da sa vama stvori uspomene za ceo život.

Ako Vam se dopadaju naši radovi …

… budite slobodni i kontaktirajte nas za sve Vaše proslave venčanja, rođendana korporativne proslave ili seminara …

Pregledaj još fotografija i videa koje smo radili …

Venčanje Vila Jugovo S Smederevo

Venčanje Vila Jugovo S Smederevo

Imali privilegiju da u predivnom ambijentu pored Dunava u Vili Jugovo S u Smederevu fotografišemo naše sjajne mladence...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.