fbpx

Proslava Anastasijinog 18. Rođendana: Sećanja koja će Trajati Večno

Objavio Dragan Marić

bavim se fotografijom više od 20 godina, digitalnom fotografijom sam počeo da se bavim još 2003 godine kada sam kupio svoj prvi digitalni foto aparat i instalirao Photoshop na računaru

January 9, 2024

Danas delimo posebne trenutke koje smo zabeležili na nezaboravnom 18. rođendanu Anastasije, koji smo imali čast fotografisati u prelepom Restoranu Lazarev Dvor u Kruševcu, kao i na gradskom lokalitetu Bagdale.

Lazarev Dvor – Gde Se Snovi Pretvaraju u Stvarnost

Ušli smo u svet elegancije i raskoši dok smo beležili svaki osmeh i sreću prisutnih na Anastasijinom slavlju. Restoran Lazarev Dvor se pretvorio u pravu bajku, sa sjajnom dekoracijom, ukusnom hranom i smehom koji je ispunjavao prostor.

Oduševljeni smo što smo mogli uhvatiti trenutke kada su prijatelji i porodica Anastasije podigli čaše za nju, deleći radost i ljubav. Svi su izgledali beskrajno srećni, čineći ovu proslavu zaista posebnom.

Kruševačka Bagdala – Gde Se Svaka Fotografija Pretvara u Priču

Nastavili smo našu foto avanturu do Bagdale, lokaliteta koji odiše istorijom i šarmom. Ovde smo zabeležili Anastasiju u opuštenijem okruženju, dok je uživala u svakom trenutku svoje osamnaeste godine.

Anastasijina radost bila je izražajna, a svaki kadar dočaravao je jedinstvenu priču o tom posebnom danu.

Hteli bismo se zahvaliti Anastasiji i njenim najbližima što su nas pozvali da budemo deo ovog divnog događaja. Fotografisanje ovakvih slavlja nije samo posao već prilika da delimo radost i kreiramo uspomene koje će trajati večno.

Ako želite da i vi zabeležite vaše posebne trenutke, slobodno nas kontaktirajte. Svaki događaj je jedinstvena priča, a mi smo tu da je ispričamo kroz naše fotografije.

Hvala na čitanju i neka vaši trenuci uvek budu zabeleženi sa osmehom!

Tag-Foto – Gde Se Vaše Priče Pretvaraju u sjajne fotografije.

Možda te i ovo interesuje …

5 razloga za zimsko venčanje

5 razloga za zimsko venčanje

Zimska idila vas privlači, ali da li ste razmišljali o zimskom venčanju? Možda i nije toliko popularno venčanje ali...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.