fbpx

Mladenci pomozimo Vuku

za vuka mladenci

Objavio Dragan Marić

bavim se fotografijom više od 20 godina, digitalnom fotografijom sam počeo da se bavim još 2003 godine kada sam kupio svoj prvi digitalni foto aparat i instalirao Photoshop na računaru

August 27, 2022

Za sve mladence koji u narednom periodu planiraju proslavu svog venčanja želimo da ponudimo priliku da dobiju fotografije i video snimke vrhunskog kvaliteta a da za uzvrat budu humani i pomognu Vuku Vasiću u svojoj borbi. (više o akciji prikupljanja novca za Vuka možete naći na ovoj strani) .

Želimo da pokušamo da pružimo mali doprinos u ovoj akciji zato pozivamo sve mladence koji imaju zakazanu proslavu u narednom periodu da nam se jave i da odaberu jedan od paketa za fotografisanje i snimanje venčanja na našem sajtu. Kada se odluče za paket u dogovoru sa nama oko termina i sl izvršiće uplatu direktno na račun za pomoć Vuku a mi će mo za uzvrat Vama ponuditi usluge iz tog paketa. Takođe sve fotografije koje se budu prodale gostima na toj proslavi ićiće kao dodatna uplata za pomoć Vuku što znači da će i Vaši gosti pomoći u prikupljanju dodatnog novca.

Ajmo da zajedno od Vašeg prelepog dana napravimo jednu humanu i lepu stvar koja će malom Vuku pomoći, a svima nama ostati u sećanju da smo pokušali nešto da pomognemo.

napomena: nije važno u kom gradu planirate venčanje organizovaćemo se oko svega bitno nam je samo zbog naše zauzetosti i ranije dogovorenih termina da napravimo dogovor da li smo slobodni i sl. takođe želimo da ovo bude transparentno i javno tako da će mo objaviti Vašu uplatu za paket kao i nakon proslave uplatu od prodatih fotografija kako bi sve bilo fer.

 

Možda te i ovo interesuje …

5 razloga za zimsko venčanje

5 razloga za zimsko venčanje

Zimska idila vas privlači, ali da li ste razmišljali o zimskom venčanju? Možda i nije toliko popularno venčanje ali...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.